iPad udstyr – anbefalet tilbehør til din iPad


En iPad er et fedt gadget i sig selv, men der findes et hav af ekstra udstyr, der kan hjælpe dig med at få endnu mere ud af din iPad. Vi har forsøgt at give dig et overblik over de bedste køb du kan gøre for at sikre den optimale oplevelse med din iPad. Vi har samlet det bedste indenfor alle kategorier af tilbehør og vi holder selvfølgelig vores guide opdateret med de nyeste gadgets og indkøbslinks.

Læs vores guide og få et overblik over de køligste gadgets til din iPad

iPad tastatur

Det bedste iPad tastaturDet mest genneført Apple iPad tastatur vi hidtil har oplevet fra den populære producent ZAGG. Dette gadget fungerer både som cover og tastatur, og designet går godt i spænd med Apples linjer. Når du bruger tastature vil iPad’en hælde på samme måde som en bærbar computer, hvilket giver dig den mest optimale oplevelse, hvis du tager mange notater på den.
Link: Køb den her

iPad tastatur trådløst

Det bedste trådløse iPad tastaturNu har du også mulighed for at få et trådløst tastatur koble til din iPad ved hjælp af bluetooth. Standeren skal desværre købes eksternt. Hvis du bruger iPad som studie notebook, er dette gadget alfa og omega. Selvom disse trådløse tastaturer er dyrere end de stationære, så kan det bedre betale sig i længden, hvis du skriver meget på din iPad.
Link: Køb den her

iPad cover

Det bedste iPad coverEn iPad er designet meget minimalistisk og derfor mener vi også, at dit cover skal afspejle de samme principper. Dette særlige cover er yderst populært – og det er der mange grunde til. Dels fordi det er pænt at kigge på, dels fordi de yder den optimale beskyttelse af din iPad og dels fordi den giver dig mulighed for at ligge iPad’en på skrå, så du nemmere kan skrive på den. Desuden kan din Ipad stå op med cover, hvis du skal se film på den.
Link: Køb den her

iPad oplader

Den bedste iPad opladerDenne stander giver dig mulighed for at oplade din iPad med stil. Du kan både lade din iPad op via din computer eller via en stikkontakt. Udover, at det er smart,er det også et flot møbel. Hvis du overvejer at købe denne oplader, skal du være opmærksom på, at hvis du bruger et cover til din iPad, skal du tage den af, før du kan putte den i opladeren.
Link: Køb den her

iPad overfør billeder

Overfør billeder til din iPadNu kan du let og enkelt overføre billeder til din iPad via to smarte stik, der fås i en samlet pakke. Du har to muligheder: Enten kan du overføre billeder fra et SD-kort, hvis du eksempelvis har taget billeder på din iPhone eller med dit digitalkamera og vil overføre billederne. Det andet stik er med ledning og giver dig mulighed for at slutte din iPhone til iPad og overføre de billeder, du har lyst til fra telefonen.
Link: Køb den her